Corneel Clarys bouwt WRC wagens na

LEGO Master Corneel Clarys bouwt wagens na voor Renties Ypres Rally

Brickantiers lid en LEGO Master Corneel Clarys begintaan een nieuw project in de container van de Renties Ypres Rally op de Grote Markt. De Ieperling bouwt er drie rallywagens en logo’s na in Lego®.

Nadat Corneel in het Yper Museum een deel van de Lakenhallen nabouwde met de bekende blokjes. Heeft hij alvast een volgend project. In samenwerking met de Renties Ypers Rally. Corneel gaat drie rallywagens en zes logo’s bouwen. “De wagens die ik bouw, zijn modellen die te zien zijn in de rally. Het is de bedoeling dat mensen tijdens de bouwmomenten kunnen langskomen om een praatje te maken, een beetje zoals bij het maken van de Lakenhallen.” 
De volgende bouwsessies vinden plaats op 11 en 12 augustus (Kruiskalsijdestraat 4, 8900 Ieper)