Brickantiers @Bricks and More

Wat een eer om uitgenodigd te worden door de organisatie van Bricks and more om onze community build te gaan exposeren op hun beurs.

Vanaf het ogenblik dat de deuren opengingen was het er BAM op!

De bezoekers stroomden in grote getale binnen en genoten meteen van de eerste creaties die ze tegenkwamen.

Het mooie was dat ze onze community build meteen aan de ingang hadden geplaats, net achter het enorme medieval dorp van ons nieuwste lid, Dirk Volckaert.

Het was mooi om te zien hoe men onze en andere creaties bewonderde!

De hele beurs was een streling voor het oog, prachtige bouwwerken, met zowel stilstaande als bewegende delen, deden bij velen de monden opvallen van verbasing.

Ook de AFOL Lounge, voor de exposanten, was een ware voltreffer met de hele dag door koffie, frisdrank en heerlijke wafels waar we naar believen gebruik konden van maken.

De broodjes die men ’s middags had voorzien waren heerlijk en mooi verzorgd!

Wij hebben met onze Brickantiers echt genoten van deze exopsitie, leuke gesprekken gehad met andere Lego fanaten en nieuwe contacten gelegd met andere moccers!

Ook onze donatie van sets en polybags, voor de kindjes in de ziekenhuizen, aan LAKC werd zeer warm onthaald en was een schot in de roos.

We kijken er naar uit om volgend jaar opnieuw samen met jullie een super weekend te kunnen doorbrengen op Bricks and More!