Bricks for Muco

Bricks For Muco

Vorig weekend was het zover de eerste editie van Bricks for Muco.
Toen een paar maand geleden twee van onze leden vroegen of ze onder de vlag van Brickantiers een beurs konden organiseren ten voordele van Muco.be. Was het niet meer dan een evidentie dat we onze schouders onder dit mooie initiatief gingen steken. In Kluizen (deelgemeente van Evergem) worden elk jaar de Augustijnfeesten georganiseerd en beide initiatief nemers komen uit deze streek. In de parochiezaal was plaats genoeg voor een aantal exposanten hun creaties tentoon te stellen.

Alle opbrengsten zouden naar Muco.be gaan. Er werd geen toegangsgeld gevraagd maar alle bezoekers konden vrijblijvend een donatie doen.

Een 12 tal Brickantiers waren van post om de zaal mooi in te vullen. Alsook onze Community Build werd nog es bovengehaald om bewonderd te worden door het grote publiek.
Zaterdag begon het nog wat kalmpjes qua bezoekers, ideaal moment om es wat bij te babbelen met de andere exposanten. Maar zondag, terwijl de augustijnfeesten van wal staken, kwamen de bezoekers met gulle giften en grote getale af naar de parochiezaal.

De eindbalans was dan ook fantastisch. Maar liefst 2600 Euro werd opgehaald ten voordele van Muco.be