Bricks for All Wetteren edition

Bricks For All Wetteren 3 en 4 september 2022

 

Na een mooie en warme zomer hadden de Brickantiers de eerste Legobeurs van het najaar op de kalender staan.  In Gowalt expo te Wetteren was het afgelopen weekend verzamelen geblazen voor een weekend vol Lego, sfeer en gezelligheid.

Ook nu was er een mooie mix van stijlen en thema’s. Steampunk, sculpture, mini Technic, mosaic,… Bekende gezichten, nieuwe bouwers en Legomasters waren weer van de partij met hun eigen creaties.

De Brickantiers familie is al flink gegroeid waardoor elke beurs nieuwe dingen te zien zijn, dat maakt het ook plezant voor weerkerende bezoekers.

In de speelhoek konden de kids volop aan de slag met de brickboxen. Of ze konden langs de verkoopstandjes. Er was weer een mooi assortiment sets en parts waaruit kon gekozen worden 😊.

Naar goede gewoonte was ook plaats voorzien voor de Brickantiers Shoppingcorner.  Het barteam zorgde voor de nodige drank bij het warme weer.

Zoals gewoonlijk was het “wolkenwinkeltje” weer present. Het goede doel “Boven de wolken” krijgt op ons beurzen nog steeds de nodige aandacht.

Net als Kids and More. Met ons Brickantiers leden hebben we massaal polybags verzameld. Maar liefst 243 polybags hebben we aan Jurgen, die Kids and More vertegenwoordigt kunnen schenken. Die zullen de komende maanden weer goed van pas komen om kinderen in kwetsbare situaties een klein beetje plezier te bezorgen.

Na het sluiten van de deuren op zaterdag was er de mogelijkheid om na te praten over de eerste beursdag. Een aperitief aangeboden door de club was het begin van een gezellige avond. Mondi Food zorgde voor het lekkere eten! Daarna volgenden nog een paar Bingo spelletjes met leuke prijzen.

Een fijn en geslaagd beursweekend is voorbij gevlogen. We kunnen beginnen nadenken over het volgende event.                                                                                

 

Tot de volgende! Groeten van de voltallige Brickantiers familie!

Leg Godt!