Brickantier on Facts fall edition

Facts fall 2022 zit erop. Het was een zeer leuk maar vermoeiend weekend. We zaten in tegenstelling tot andere edities niet meer in hal 3, maar deze keer waren we te bewonderen in hal 7 tussen de cosplayers. Echt een aanrader.
 
Met een waanzinnig bezoeksaantal van maar liefst 45000. Een record trouwens. Die konden dan de machtige legocreaties bewonderen.
 
Op onze stand waren verschillende thema’s te bewonderen.
Optimus prime was door de gechroomde Parts te blinken vanop afstand naast de andere prachtige trucks. Velen wouden ze zelf kopen en waren zodanig afgewerkt dat je moeilijk kon zien dat ze van lego waren.
De gigantische hoth die steeds groter wordt was voor vele bezoekers een eyecatcher. Ook de grappige verhaaltjes die erin gestoken waren, konden de bezoekers bekoren. Benieuwd waar deze prachtige moc zal eindigen.
De lego star wars karakters op bepaalde grote had veel bekijks : darth vader, boba fett, ewoks, stormtroepen en zoveel meer. Deze moc’s waren zeer populair en iedereen wou deze dan ook zelf bouwen.
Voor de potterheads kon lego ook niet ontbreken. Welleswaar geen moc’s maar de potterfans konden de nieuwe hogwarts Express bewonderen. Vele hadden deze nog niet in real life gezien. Het econische schaakspel van Harry Potter was trouwens ook nog te bewonderen.
Bij deze wil ik ook nog eens de vrijwilligers bedanken om van dit weekend echt een topweekend te maken. We hebben de brickantiers nog een beetje extra op de kaart gezet.
 
We kijken zeker al uit naar de volgende editie die 1 en 2 april 2023 zal doorgaan.