Bricks For All Harmelen 2023

Bricks For All Harmelen (NL) 18 en 19 februari 2023

 Eindelijk!! Heel wat leden, voornamelijk ons Nederlandse leden keken al heel lang uit naar een eerste Bricks For All expo in Nederland. Harmelen werd the place to be. Ook ons Belgische leden zagen een tripje richting noorden wel zitten waardoor we als vanouds een leuke mix van stijlen en gewoontes in een alweer fantastische expo hebben gegoten.

De gastvrijheid van de mensen van H2O Harmelen, de leuke zaal, de mooie opkomst van bezoekers, de bouwwerken, de sfeer… hebben ervoor gezorgd dat Harmelen meer dan waarschijnlijk weer op de agenda zal staan in 2024. Bedankt aan Jelle en Michella voor de kick off van deze locatie!

Brengt ons meteen ook bij het goede doel die deze keer op onze beurs centraal stond :

Stichting Hartekind.

Stichting Hartekind is het enige goede doel in Nederland dat zich uitsluitend inzet voor wetenschappelijk onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen. Met als missie om de overlevingskansen van hartekinderen te vergroten en kwaliteit van leven te verbeteren. Daarnaast richt de organisatie zich op het creëren van bewustwording bij het grote publiek voor de problematiek van hartafwijkingen bij kinderen.

www.hartekind.nl

Speciaal voor deze eerste editie werd een coole brick ontworpen.

Door verkoop van een bijzondere legosteen, speciaal ontworpen voor de stichting, en gulle donaties hebben wij een totaalbedrag opgehaald van zo’n €1040 euro

Deze expo zorgde er ook voor dat we bij een hoop mensen ook een gezicht aan de reeds gekende naam konden koppelen. Heel fijn om een aantal (nieuwe) Nederlandse leden te mogen ontmoeten. Het was niet onze grootste expo (qua ruimte) maar aan ons gekende formules zijn we trouw gebleven.

De speelhoek is nog nooit zo’n succes geweest, de shoppingcorner draaide op volle toeren en in het Lego winkeltje die aanwezig was keuze genoeg! Ook heel wat Legomasters vonden weer de weg naar BFA. Heel fijne gasten die ook nu weer paraat stonden om alle vragen van fans te beantwoorden en met hen op de foto te gaan.

Vaste afspraak is ondertussen ook onze avondactiviteit op zaterdagavond na het sluiten van de deuren. Gezelligheid troef en hilarische Bingo momenten. De doorgestoken kaart zal voor altijd blijven hangen 😊

Zondag weer van dat waardoor het weekend voorbij is gevlogen. Volgende afspraak is Bricks For All Torhout 25 & 26 maart 2023.

We hopen velen van jullie terug te zien!

Groeten van de voltallige Brickantiers familie!

Leg Godt!                      

😊